Nieuwe website Verwijzersplatform

26/10/2015

Welkom op onze vernieuwde website! We hopen jullie hiermee nog beter op de hoogte te kunnen houden van het reilen en zeilen van alles wat met de MDT-werking te maken heeft. 

Welke informatie kan u op onze website terugvinden? 

  • Vooreerst is er een update terug te vinden van de MDT-kaart. Deze kaart biedt een overzicht van alle MDT’s in Vlaanderen en geeft de mogelijkheid om per MDT te kijken welke specialisatie men als MDT in huis heeft. Opgelet: van een aantal teams ontvingen we nog geen bevestiging van hun gegevens. Het kan nog enkele dagen duren voor de update helemaal rond is. 
  • Er werd ook een stukje informatie over MDT’s toegevoegd. U vindt hier antwoord op o.a. volgende vragen: Wat is een multidisciplinair team?, Wie komt in aanmerking voor steun door het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH)?, Hoe verloopt de procedure voor aanvraag van steun? (In het kort),…
  • Verder is het, naar analogie van onze vroegere website, ook mogelijk om als MDT-medewerker een (gratis) login aan te vragen. Indien u als MDT-medewerker ingelogd bent vindt u meer informatie over specifiek MDT-gerelateerde informatie (Persoonsvolgende Financiering, Kwaliteit en Financiering MDT’s,…) en een bibliotheek aan belangrijke documenten waar u als MDT beroep op kan doen. We raden zeker aan om een dergelijke login aan te vragen. Maar opgelet: de logins van de oude website werken niet op de nieuwe site. U kan een nieuwe login aanmaken door rechts bovenaan op het sleuteltje te drukken. Daar kan u onder ‘Nieuwe account aanmaken’ een login aanmaken. Van zodra u een login heeft aangemaakt, dient deze door het Verwijzersplatform goedgekeurd te worden (dit kan enkele dagen duren). Belangrijk hierbij te vermelden is dat nadat uw aanvraag goedgekeurd is, u een mail zal ontvangen met inloggegevens waarmee u eenmalig op de website kan inloggen – met deze inloggegevens kan u zelf een wachtwoord instellen. Van zodra u een wachtwoord heeft gekozen kan u voortaan met deze gegevens op onze website inloggen.
  • In een latere fase (vermoedelijk begin 2016) zal het ook mogelijk zijn om aanvragen tot schuldvorderingen t.a.v. het Verwijzersplatform via onze website in te dienen. 

Snuister gerust eens rond in onze vernieuwde webstek en uiteraard is feedback zeer welkom ([email protected])
Veel ontdekkingsplezier!!